Brevkassen er et nyt tiltag på min side, da jeg vil gøre hjemmesiden meget mere brugervenlig.

Sidder du med et spørgsmål til sundhedsexpert og cand.scient. Siff Holst, så er du mere end velkommen til at skrive til brevkassen om kost, tanker og bevægelse her på stabiltblodsukker.dk

Da mange brevkassespørgsmål kan berøre det samme emne fra flere vinkler, er du ikke garanteret at få et svar specifikt til dit spørgsmål, men jeg gør alt, hvad jeg kan for at besvare hver enkel og besvarer så mange, som overhovedet muligt.

Og husk

Der findes ikke dumme spørgsmål. Det dummeste, du kan gør, er ikke at spørge. Skriv til brevkassen. Der er mange andre, som sidder inde med de samme udfordringer som dig. Så du hjælper ikke bare dig selv men også andre. Og du må gerne være anonym.

Der er rigtig meget flovhed, skyld og skam forbundet med ikke at kunne styre, hvad man putter i munden. Den glædelig besked er, at når vi sætter ord på – også selv om det er anonymt – kommer det frem i lyset, og så kan vi begynde at transformere det til konstruktive og sunde handlinger.

Jeg selv kender kun alt for godt til, hvor pinligt det er at tømme et Nutellaglas med teske på under 24 timer og IKKE indrømme det over for mine sønner. Nu har jeg trænet i mere end 10 år med at sætte ord på, når jeg gør eller endnu bedre skal til at gøre noget, som ikke er sundt for mig.

 

Skriv til brevkassen og Siff Holst holder dig i hånden på din vej til stabilt blodsukker

Glæder mig til at støtte dig i din proces med at optimere din sundhed med stabilt blodsukker.

 

Siff Holst, Fysiolog (cand.scient.) og sundhedsexpert med firmaet Glædens Vitaminer – Sundhed i Fuldt Flor siden 2008

 

Sæt lys på din udfordring,  få den frem fra skjulet

– skriv til brevkassen med det samme