Stabilt blodsukker – bog og e-bog. Køb her

 

Stabilt blodsukker - overskud ihverdagen. Bogen som giver dig redskaber til at få mere klarhed og energiMed stabilt blodsukker undgår du at gå sukkerkold

“Stabilt blodsukker – overskud i hverdagen” giver dig baggrundsviden, opskrifter og 6 moduler. Den fortæller dig, hvordan du ALDRIG mere går sukkerkold. Det er ikke en quickguide og du skal ikke fixes. Du har en krop i ubalance og har brug for at få kost, tanker og bevægelse til at spille sammen igen.

“Stabilt blodsukker – overskud i hverdagen”  giver dig de redskaber, du behøver, så du dagligt holder dit blodsukker stabilt, oplever mental klarhed og energi til både dig selv og din familie.

Du får skønne opskrifter og masser af tips, der gør dine celler glade. Med “Stabilt blodsukker – overskud i hverdagen” optimerer du dine kostvaner og livsstil, så du bliver en sundere udgave af dig selv dag for dag. Ingen løftet pegefinger. Du oplever, at dine handlinger giver dig energi. Du kan med stabilt blodsukker modstå ydre påvirkninger, uden at kroppen kommer ud af balance og uden af følelserne spiller dig et puds.

KØB bogen “Stabilt blodsukker – overskud i hverdagen”  og du er et skridt tættere på den forvandling, der giver dig overskud i hverdagen. Pris kr. 188 incl. moms. + Porto

 

E-bogsversion  af “Stabilt blodsukker – overskud i hverdagen” pris 149,- KØB HER

 

Er det nu, du er klar til at tage det helt store skridt?

Jeg brugte selv 15 år på at få et stabilt blodsukker, fordi jeg ville klare det selv. Jeg måtte igennem pinlige situationer som f.eks. at spise et helt glas Nutella på under 24  timer og IKKE indrømme det over for mine drenge, som skændedes om hvem, som havde tømt glasset.

Det behøver du ikke.

Du kan læse mere om personlig sparring her.

Hvad siger kunder:

Kære Siff.

Hjertelig tak for en fantastisk session i onsdags. Jeg var i tvivl om, hvor langt jeg/vi ville kunne nå på en enkelt session; men jeg må erkende, at det blev til en lille jordomrejse – mentalt set. Så jeg håber, at mange vil give sig selv den fantastiske rejse, som Du kan guide dem ud på v.h.a . dine gode redskaber.
Tusind tak <3

Marianne 49 år

 

Sådan slipper du humørsvingninger

Hvis du, som jeg, har levet med humørsvingninger og tror, at det er en del af din personlighed, kan jeg fortælle dig, at det er løgn. Humørsvingninger hænger sammen med en krop i ubalance.

Er du klar til at lære en anden side af dig selv at kende?

I “Stabilt blodsukker – overskud i hverdagen” får du de redskaber, som bringer din krop tilbage i balance, så din hjerne får konstant blodsukkerforsyning, dit humør bliver bedre og du har mere energi, dagen igennem.

Læs HER, hvad du slipper af med.

Læs HER, hvad du får.

Første skridt i dit nye liv. Køb “Stabilt blodsukker – overskud i hverdagen” NU. Pris kr. 188,- incl.moms + porto

 

E-bogsversion pris 149,- KØB HER

 

Jeg har skruet et 3 ugers coachforløb sammen til dig som er træt af humørsvingninger og manglende energi.  Dette forløb udbyder jeg et par gange i løbet af året. Du kan læse mere her

 

Spiser du hvidt brød, chokolade eller slik hver dag?

Er du afhængig af sukker, eller er det en vane, at du skal have en liter cola, alkohol eller fire hvide boller med ost hver dag?

“Stabilt blodsukker – overskud i hverdagen” giver dig mulighed for at blive din egen sundhedscoach. Du sparer tusindvis af kroner, mens din ”modighedsmuskel” får dig til at bryde usunde mønstrer. DROP SUKKER, hvis du vil have et langt, sundt og slankt liv. Det er dit liv – og dit valg. Din nye livsstil begynder NU. Vælg det sunde slanke liv.

For kun 188  kr. kan du holde fast i din ny-livsstils-motivation.

KØB “Stabilt blodsukker – overskud i hverdagen” NU.

 

E-bogsversion pris 149,- KØB HER

 

E-bog med fakta om og tips til stabilt blodsukker
Luk

Få første del af
"Stabilt blodsukker - overskud i hverdagen"

  • Hvorfor er stabilt blodsukker livsnødvendigt?
  • Hvad er ustabilt blodsukker og hvad gør man ved det?
  • Med snuden i DIT sundhedsspor får du mere energi med NU-hedsbrev