Produkter og tjenester udbydes af

Glædens Vitaminer v/ Siff Holst

Gammel Bagsværdvej 28 A

2800 Kongens Lyngby

CVR. 31698839

Fælleskassen reg. 8411 kontonr. 4120838

Kontakt
Kontakt os på mail@stabiltblodsukker.dk

Priser

Alle priser er angivet i danske kroner inklusiv moms, medmindre andet er angivet.

Online-produkter – digitale produkter

Produkter kan købes med både VISA og  Mastercard.

Du modtager en email med bekræftelse på dit køb samt mail med link til produktet.

Onlineproduktet udbydes via Simplero.com

Ved køb med rateaftale trækkes beløbet automatisk på det tilmeldte kort.

Ønsker du at forny dit kortnummer gøres dette ved at klikke på det link, der står i hver faktura.

Levering sker som oftest i løbet af få minutter, men i helt særlige tilfælde kan der gå op til 5 hverdage.

For abonnementer gælder at abonnementsprisen, som oplyst på produktsiden, automatisk bliver trukket for hver abonnementsperiode. Kvittering for trækket tilsendes per email.

Der er ingen returret på digitale produkter, efter du har samtykket til at leveringen begynder med det samme, og derved anerkender at fortrydelsesretten bortfalder. Når du har samtykket til dette og leveringen af e-mail eller link er sket, er fortrydelsesretten bortfaldet.

Du har stadig dine to års reklamationsret i forhold til gældende dansk købelov. Digitale produkter er produkter, der kan downloades eller sendes via e-mail.

Benyttelse af produkter sker udelukkende på dit eget ansvar.

Ved problemer så kontakt os på “mail@stabiltblodsukker.dk”.

Alle rettigheder til kurser, workshops, events samt digitale produkter tilhører Glædens Vitaminer – Sundhed i Fuldt Flor. Ved køb opnås udelukkende licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt.

Foredrag, kurser og events

Firmaaftaler: Vi forventer altid at kunne gennemføre vores aftaler. Skulle vi mod forventning være nød til at aflyse, ved vi, at det er til stor gene for vores kunde og vil kun fakturere i det omfang vores underleverandører har noget økonomisk i klemme.

Personlige aftaler: Vi forventer altid at kunne gennemføre coaching, foredrag, kurser og events. Skulle vi mod forventning være nød til at aflyse, vil det være muligt af få sine penge igen eller overføre dem til næste tilsvarende arrangement.

Hvis du ønsker at afbryde din aftale med os ved mindre end 1 måned til afholdelse kræves 50 % af kursus/foredrags/event-afgiften i gebyr.

Ved mindre end 14 dage til afholdelse gives der ingen refusion. Dog er du altid velkommen til at overdrage din plads til en anden.

Du er velkommen til at komme på venteliste til næste tilsvarende kursus/foredrag/event. Du vil blive kontaktet efter sidste salgsdag, hvis der mod forventning ikke bliver udsolgt. Du kan også vælge at betale et depositum svarende til kursets pris og dermed sikre dig en plads.

Rettigheder
Al viden du tilegner dig ved vores foredrag, kurser og events ser vi gerne, at du deler med så mange som muligt. Vi sætter stor pris på, at du anvender kildeangivelse. Har du brug for at benytte kurver og lignende, som er omfattet af Copydan, beder vi dig overholde deres regler.

Har firma og bor i udlandet

Du skal ikke betale dansk moms, hvis du har et momsnummer i dit firma i det land, du bor i. Det oplyser du os bare i en mail, så fikser vi en faktura uden moms.