Som jeg skrev i går kommer Mary O’Malley til Århus d. 30. april.

Jeg har skaffet bonusgave til en værdi af 1000,- kr.
Det er til det exceptionelle kursus “Unfold you power” som Christina og Charlotte udbyder hos LifeAcademy.

Jeg har taget kurset to gange.

Første gang vandt jeg kurset på en messe i 2010. Der gik 1 1/2 år før jeg tog mig sammen. Når jeg kunne i København blev kurset afholdt i Århus eller Kolding. Og når jeg var i Jylland blev kurset afholdt i København. Du kender det. Gode undskyldninger.

Jeg tog mig sammen den dag, jeg hørte mig selv sige:” Jeg tror altså ikke de to damer kan lære mig noget”. Så var jeg klar over, at jeg måtte af sted. Jeg vidste nemlig intet om Charlotte Krogh og Christina Taabbel, så hvordan kunne jeg tillade mig at have den overbevisning. Dårlig undskyldning. Jeg kørte helt til Kolding bare for dette. Og tak for det. Kurset gik rent ind og jeg kunne virkelig mærke, hvordan jeg rykkede i hverdagen.

Og så vandt jeg det igen 2 år senere. Denne gang gav jeg gavekortet til min gode veninde Jeanine. Samtidig med at jeg gav hende gavekortet, registrerede jeg en sugende fornemmelse i maven og tænkte “Øv, jeg vil egentligt gerne selv en gang til”

Så i efteråret 2013 kunne jeg nøjes med at tage til København for at blive rusket op i, på en hjertelig, kærlig og favnende måde.

Jeg meldte mig som hjælper til “Unfold you power” i København i februar 2014. Her hører jeg Christina sige ” En tanke skaber en følelse skaber en adfærd som skaber en handling”. “F#uck” tænkte jeg, “hvorfor har jeg ikke hørt det de to andre gange.”

Nu forstod jeg hvorfor, jeg havde siddet og grædt på en event, jeg var på i november 2013. Anders Haglund stod og fortalte om, hvordan vi er skruet sammen

En tanke

skaber

en  følelse

skaber

en handling

De to timer Anders fortalte om dette, sad jeg fuldt koncentreret og slugte hvert et ord. Det er altså sådan jeg fungerede fra hoved til følelser til krop. Denne erkendelse var altså et par år om at kunne registreres og blive til bevidsthed hos mig.

Ønsker dig en vidunderlig dag

Siff