Vi er alle født i Livfuldhedens Magiske skov og vokset op i landsbyen Sind, hvor vi lærer at livfuldhed ikke er sikkert og er noget meget skræmmende. I dette foredrag, vil Mary O’Malley guide dig til at udforske de historier hver af os lever og dermed glemmer hvem vi virkelig er. I processen, vil du få redskaber der åbner til din indre livfuldhed og du finder din vej til glæde. Der vil også være tid til spørgsmål.

Mary O’ Malley er af mange danskere kendt og skattet for hende enestående bog “Afhængighed – din skjulte gave” (Borgens Forlag). Hun har gået vejen selv og er en højt værdsat spirituel lærer, terapeut og rådgiver samt forfatter. Hun har beriget mange engelsksprogede børn og voksnes liv med sin allegori” The Magical Forest of Aliveness. A tale of Awakening“. Den udkommer nu på dansk med titlen “Livfuldhedens Magiske Skov. En fortælling om at vågne op” og giver dig

Hendes arbejde er blevet rost og anerkendt af lærere som Eckhart Tolle (NU’ets kraft) og Neale Donald Walsch (Samtaler med Gud)

Berig dit liv med enestående visdom
https://www.youtube.com/watch?v=GMgbcBrqK-Q

Onsdag d. 30. april 2014
kl. 19-21 (Dørene åbnes kl. 18.30)
LifeAcademy (Røde bygning lige overfor Molslinien)
Sverigesgade 3
8000 Århus C

Pris 150 kr.

Her køber du billetter.
http://billetto.dk/foredrag-med-mary-omalley-i-aarhus