Coachforløb – er et forårstilbud noget for dig?

Svingende energi og humør?
Er velværevægten forduftet?
Har du brug for justering af kost, tanker og bevægelse?

Så læs med her

“Det var Siff Holst’s store energi og udstråling på ”Scenen” sammen med hendes ærlighed omkring egen historie om mad, der fik mig til at købe ”3 ugers coachforløb”.

Jeg synes, det var mange penge. Jeg skulle lige tænke mig om. Var det, det jeg ville. Jeg kunne ikke rigtig forestille mig, hvad et coachforløb over telefonen var og hvordan jeg skulle arbejde med indholdet.

Jeg blev glædeligt overrasket. ”3 ugers coachforløb” er meget konkret og lige til at gå til. Det fungerede godt både med personlig snak og mulighed for sms-kontakt, når jeg havde brug for hjælp under de konkrede opgaver. Jeg følte, Siff altid havde god tid til mig. Jeg sætter stor pris på det velmenende og kærlige sprog i det skrevne materiale.

Forløbet har givet mig en sundere levevis. Jeg har mere glæde i mit liv. Jeg har ikke længere trang til så meget mad. Nu er jeg mere bevidst, og tænker meget mere over, hvad jeg behøver, så min mave fungerer meget bedre. Jeg føler mig mere mæt i længere tid og er blevet bedre til ikke bare at putte noget i munden.

”Vil du anbefale ”3 uger coachforløb” til andre?

  • Ja det vil jeg.
  • Jeg har fået så meget positivt ud af at blive guidet.

Nu er jeg blevet rigtig god til at sige fra inden i mig selv. Jeg vælger det, der er godt for mig, samtidig med at jeg får mange flere smagsoplevelser. Nu kan jeg nemt være bestemt og tænker ”Så er det, det”, når jeg f.eks. siger nej tak til noget.

Jeg er virkelig inde på det rigtige spor. Bogen ”Stabilt blodsukker” følger jo med forløbet, og den bruger jeg næsten dagligt som opslagsbog. Jeg har selvfølgelig mange planer om, hvad jeg gerne vil gøre endnu bedre omkring maden. Det må komme lidt efter lidt. Det er så godt for mig.

Tak Siff, skal du have, for forløbet.”

Anonym Kvinde, 66 år

 

Du kan booke din plads og læse mere om Forårstilbud på coachforløb her,

NB. Der er begrænset pladser

blodsukker, sukkerafhængig, humørsvingninger, selvværd, tristhed, energisvingninger, depression,sukkertrang, træthed, kost, udbrændthed, stress
Siff Holst