Blodsukkermåler og stabilt blodsukker

Besked: hej

Håber du kan hjælpe mig med noget vejledning.

Jeg har mange af de symptomer, som står på skemaet:
Symptomer på ustabilt eller lavt blodsukker (ubalance)
Jeg har også depression og den stille ADHD, så mange af symptomerne kan også skyldes det.

Jeg var nede på apoteket for at købe en blodsukkermåler, et start sæt koster 75 kr. og der var 5 strimler og ekstra strimler kostede over 400 kr. for 50 stk., det synes jeg er meget, da jeg tænker, at jeg vil måle engang i timen.

Jeg har så også kigget på nettet, om jeg kunne finde en der, men jeg kan slet ikke finde rundt i hvad jeg skal købe.

Så jeg vil høre dig om, du kan anbefale en, som ikke koster for meget?

Jeg vil også spørge om, om det er en god ide at måle en gang i timer, eller om det er bedre at måle før eller efter måltid.

Til sidst vil jeg bare lige sige, at jeg synes det er en god hjemmeside du har, og du virker meget motiverende.
hilsen Mette

 

Hej kære Mette.

Godt du skriver, for jeg vil så gerne hjælpe dig med at komme videre med din proces til at få og fastholde dit blodsukker stabilt, så du kan slippe fri af de ubehagelige symptomer fra et lavt/ustabilt blodsukker.

 

Angående køb af blodsukkermåler

For at komme i gang skal du bruge en blodsukkermåler, teststrimler, fingerprikker og lancetter (nåle til fingerprikkeren).

Der er mange forskellige blodsukkermålere på markedet. Prisen på dem er gratis eller også koster de ikke ret meget.

Som du selv skriver er det prisen på teststrimlerne, du skal kikke på, specielt hvis du gerne vil måle ofte og over lang tid.

Jeg har googlet og fundet et mærke, som giver et gratis startkit.

Startkit fra Accu-Chek Aviva HELT GRATIS med det hele

Hvis du kaster dig ud i dette gratis tilbud med en

  • blodsukkermåler
  • fingerprikker
  • teststrimler
  • lancetter

så kan du købe flere teststrimler og lancetter hos
https://www.med24.dk/

Vær opmærksom på, at hos www.med24.dk får du 10 % rabat på første køb. Dette får du ved at, der popper et felt op, når du vil gå væk fra siden og så kan du få tilsendt en rabatkode, som gælder i 24 timer.

Hvis du har en smartphone kan du købe en måler, som kan kobles til mobilen. Vær opmærksom på, at der ikke følger teststrimler, fingerprikker og lancetter med via dette link. så det skal du købe ved siden af.

Der er som sagt mange forskellige blodsukkermålere på markedet, så derfor kikkede jeg efter et mærke hvor teststrimlerne kunne fåes lidt billligere. Den hedder FreeStyle Freedom Lite. Vær dog opmærksom på, at her skal du betale for måleren.

Dette er kun et lille udpluk af hvad, der findes af målere på markedet. Og jeg vil give dig ret. det er meget svært at sige hvad der egentlig vil være billigst.

Når du har bestemt dig og modtager blodsukkermåleren, skal du huske at indstille den.

Indstilling af blodsukkermåler

Her på videoen kan du se, hvordan du indstiller din blodsukkermåler.
Principper er det samme for de fleste målere, så selv om du har en anden model, får du en ide om, hvordan du skal indstille din blodsukkermåler.

Hvor tit skal man måle?

Kroppen kan reagere meget forskelligt afhængig af, hvad vi spiser og drikker. Og hvor meget vi bevæger os.

Så du må prøve dig frem.

Du kan f.eks. tage nogle dage, hvor du måler hver time og tegne dine målinger ind på et ternet stykke papir.

Du kan sammenligne dine kurver med de registreringer, som du finder i 1. del af min bog Stabilt blodsukker – overskud i hverdagen. Den kan du få ved at sende din emailadresse via siden her.

Du kan også prøve nogle dage, hvor du måler lige før et måltid og igen hver halve time efter måltidet de næste to timer.

Hvis du har brug for et registreringsskema, så kan du rekvirere et her. Så kan du også notere, hvad du spiser, hvor meget du bevæger dig og se hvordan det påvirker dit blodsukker.

Rigtig god fornøjelse med dine blodsukkermålinger og jeg håber, du kan bruge mit svar.

Og tusind tak for feedback. Det er meget motiverende for mig at vide, at du kan bruge hjemmesiden.

Med kærlig venlighed
Siff

Skrevet af

Velkommen til mit Univers Sundhed med stabilt blodsukker Jeg hedder Siff Holst (1956). Jeg har kendt til svingende energi og humør det meste af mit liv. I 90'erne fandt jeg ud af, at det skyldtes ustabilt blodsukker og jeg troede, at jeg bare skulle have styr på min mad. Så jeg kæmpede videre med livet. Jeg troede nemlig, at jeg selv kunne skabe sundhed med stabilt blodsukker :( Hvis du synes hver dag er en kamp Hvis du har et ustabilt blodsukker Hvis du kan forestille dig, at dit liv kan blive bedre så er du kommet det rette sted. 'En kold tyrker' I 2008 tog jeg 'en kold tyrker' fra sukker og stabiliserede endeligt mit blodsukker. Jeg fik så meget overskud, at jeg besluttede at forfølge mit hjertebarn - SUNDHED MED STABILT BLODSUKKER. Jeg sagde op efter 22 år som gymnasielærer med fagene idræt, biologi og dans. Jeg deler al den viden, jeg kan komme af sted med.  Jeg har holdt over 120 foredrag rundt i Danmark. Altid med konkrete værktøjer, der giver overskud i hverdagen. Og selvfølgelig sundhed med stabilt blodsukker. Du kan få viden og redskaber i bloggen Du kan stille spørgsmål til mig i brevkassen Når jeg kan, kan du også!

Ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar

E-bog med fakta om og tips til stabilt blodsukker
Luk

Få første del af
"Stabilt blodsukker - overskud i hverdagen"

  • Hvorfor er stabilt blodsukker livsnødvendigt?
  • Hvad er ustabilt blodsukker og hvad gør man ved det?
  • Med snuden i DIT sundhedsspor får du mere energi med NU-hedsbrev