Er du klar til sunde kostvaner og optimal livsstil?
Har du ustabilt blodsukker, er overvægtig, har humørsvingninger, vil gerne have mere bevægelse ind i din hverdag, så grib denne chance til at tage en beslutning og vælg NU, hvad dit næste skridt er til ændrede sunde kostvaner og optimal livsstil.

Hvad er det mest pinlige du ikke har ændret endnu?

Mit afgørende skridt var den dag mine to sønner stod og skændes om hvem, som have tømt Nutellaglasset. Jeg turde IKKE indrømme det var mig, mens de skændes. Og jeg synes det var pinligt. Det hele var PINLIGT. Så jeg indrømmede det for mig selv og en god veninde som udbrød:” Spiser du Nutella med teske?”
Latteren var befriende og gav mig modet til at tage næste skridt. Jeg besluttede, at jeg skridt for skridt vil sørge for, at jeg havde Stabilt blodsukker HVER DAG resten af mit liv. Det har jeg haft siden januar 2008.

Når jeg kan, kan du også. Jeg er et menneske. Du er et menneske.

Med kærlig venlighed
Siff