I gamle dage – læs for 6 år siden – havde jeg bagt kage eller nybagte grovboller på sådan en februar søndag.

Det gør jeg ikke mere. For min familie kan nøjes med at spise et enkelt stykke. Det kan jeg ikke. Jeg bilder mig ind, at det er da synd at smide mad ud og så må jeg jo hellere spise det. Ja det er på en god dag, at jeg når at tænke så langt. På en almindelig dag vil jeg bare gå og småspise ind til kagen/bollerne er væk.

Og ja det er et problem for sådan en som mig. Jeg har det nemlig bedst, når jeg holder mig til mine tre måltider om dagen.

Den med de tre måltider er også ny. Det kom først for 3 1/2 år siden, da jeg fandt min optimale kost. Den hedder 80 10 10 og er så ekstrem set med mine gamle briller, at jeg troede, jeg kunne bevise at “JEG  kan i alle tilfælde ikke holde mit blodsukker stabilt på 80 10 10” . Så jeg trappede ud af al mit kød og fedt over et halvt år, for at tage på 3 dages freshfood festival, så  jeg kunne måle mit blodsukker og fortælle de andre at “JEG kan ikke…..” – MEN nej, jeg måtte jo bide i det sure æble og konstatere, at også jeg havde et fuldstændigt stabilt blodsukker på 80 % kulhydrater , 10 % fedt og 10% protein som alt sammen kommer fra frugter, spiselige blade og krydderurter. Altså abemad. Og det er humlen ved Low Fat Raw Vegan også kaldet freshfood. Jeg har aldrig haft det bedre med min mad og på min mad. Er er så klar i mit hoved at jeg nogle gange kniber mig i armen for at se om jeg drømmer.

 

Denne tallerken kan være et ekstra måltid hvis jeg skal hygge sammen med familien når de spiser kage.

 

 

Rigtig god søndag til jer alle hver især.