Jeg har udviklet en super mentaltræningsøvelse til indkøbsturen.

Næste gang du er bevidst om, at du er på vej ud og handle, stopper du op og flytter dit fokus til din vejrtrækning.

Du trækker vejret dybt og bevidst 5 gange.

Derefter forestiller du dig, hvordan du går ind i butikken. Du tager en vare i hånden og spørger dig selv om den støtter dit stabile blodsukker. Måske ser du også på din indkøbsliste og opdager, at denne vare ikke står på din indkøbsliste. Du stiller varen tilbage på plads og roser dig selv for, at du tager dig kærligt af dig selv. Du forestiller dig, hvordan du er nærværende og bevidst ved hver vare, du putter i din kurv. Du er nu fremme ved kassen. Mens du lægger dine varer på båndet, spørger du dig selv:

*”Vil denne bestemte vare nære mig og holde mit blodsukker stabilt?”*

Opdager du en vare, som ikke nære og støtter dit stabile blodsukker, ser du dig selv give varen til kasseekspedienten, mens du siger: ”Dette skal jeg ikke have alligevel, vil du sørge for, at det kommer tilbage på plads?”. På vej ud af butikken, smiler du og roser dig selv for at være nærværende og bevidst, når du handler ind.”

Det er intentionen i øvelsen, som er vigtig. Ikke om du husker den ordret. Du kan eventuelt indtale den på din mobil og afspille den lige inden, du går ind og handler.

Jeg ønsker dig en exceptionel og vidunderlig Kristihimmelfartsferie med stabilt blodsukker

Siff