Hej,
Jeg har været meget glad for at lave jeres brød – glædens kernebrød.
Vi er dog for en periode flyttet til udlandet og det eneste jeg ikke
kan skaffe her er knækket boghvede og vil derfor høre om der et alternativ
jeg kan bruge?
Jeg kan få boghvede mel, men det er jo ikke så groft.
På forhånd tak.
Mvh. Tanja.
Hej Tanja.
Hvor er jeg glad for at høre du har glæde af Glædens Kernebrød.
Du kan bruge alle former for knækket korn.
Hvis det skal være glutenfrit, så kan jeg anbefale knækket havre.
Hvis du kan få hele boghvede eller hele havre og har en kaffemølle/kraftig foodprocessor
kan du selv knække dem. Vær opmærksom møllen laver det hurtigt til mel og er
langt at foretrække, det kan, selv i en kraftig processor, tage lang tid.
Håber det lykkes for dig.
Ellers kan du måske få Helsam.dk til at sende en større sending.
http://www.helsam.dk/mad-og-drikke/bagning-mel-gryn-og-korn/gryn-og-flager?PageIndex=1
Husk at spørge dem om hvor længe det kan holde.
Ønsker dig held og lykke
Med kærlig venlighed
Siff