Hej exceptionelle menneske.

Hvad kan vi bruge lidelse til?

Lidelse kan også hedde problemer eller udfordringer

Meget af det vi registrerer forstyrre os på en eller anden måde, dette er livet, og det er okay!

Når vi føler os udfordret af noget, behøver vi ikke at gøre modstand. For det er livet, og vi kan lade det passere igennem os ved at respondere i stedet for at reagere. Det er trygt at opleve lige meget, hvad vi oplever! Lidelse kommer af at øve modstand mod det, som sker. Glæde kommer af at åbne op for det som er, lige meget hvad.

Dette er essensen af min yndlingspassage, som stammer fra Mary O’Malleys bog ” The Magical Forest of Aliveness – A tale of Awakening”.

Jeg er ved at oversætte den lille bog og den kommer til at hedde ”Livfuldhedens Magiske Skov – En fortælling om at vågne op. Jeg glæder mig til at præsentere den danske udgave for dig i den nærmeste fremtid.

Jeg ønsker for dig, at du vil opleve glæde dagen lang.
Siff