Overvejer du at skabe forvandling i 2015?

Vil 60 pund mindre kunne forandre dit liv?

60 pund mindre på et år er det realistisk?

Måske er det ikke lige 60 pund mindre du har brug for. Men de fleste af os vil gerne af med et par eller 10 kg. Og vi ved det jo alle sammen. Det dur ikke at gå på kur. Hvad gør man så?

Vender bøtten og gør noget andet end man pleje.

Måske har du slet ikke brug for at smide nogle kilo. Du vil måske bare holde dig så frisk og sund som muligt. Og er der noget, der er enkelt  – jeg siger ikke let, bemærk lige det. Jeg siger enkelt.

Så vil du virkelig gerne?

Er du klar til at gøre det arbejde som skal til?

Det kræver disciplin og ærlighed

Det kræver planlægning og struktur.

Men det aller vigtigste det kræver, er viden. Viden om hvordan du kan skabe forvandling.

Og jeg har fundet to fantastiske videoer som vil inspirere dig til at finde frem til det, du har brug for lige nu.

Den ene video er med dr. Neal Barnard, som kommer  med en grundig gennemgang af, hvorfor vi mennesker er beregnet til at spise mad fra planteriet i stedet for at spise mad fra dyreriget og dermed kunne tackle diabetes fra en helt ny vinkel.

Han spiser selv den mad han anbefaler sine patienter. Dr. Neal Barnard anbefaler vegansk mad, hvor man kan spise alle de komplekse kulhydrater man ønsker, bare man holder fedtmængden lav.

Se med på denne TEDx Fremond “Tackling diabetes with bold new dietary approach” med Neal Barnard

60 pund mindre er det umuligtDen anden video er med en vietnamveteran som var faldskærmsudspringer. Han får at vide, at han aldrig kommer til at bruge sine ben normalt igen. Han slippe sine to krykstokke og vil aldrig komme til at kunne løbe igen. det er det han tror på, for det er det lægerne sier til ham.

Han får ikke bare sin førlighed igen

Og han bliver ikke bare 60 pund mindre

Se med for det er fantastisk, hvad vi mennesker kan udrette, når vi møder nogen, som tror på os – når vi selv tror vi har givet op – og som giver os de redskaber, vi netop behøver.