Jeg har lige læst på http://www.cancer.dk, at nu er der forskere, som er i tvivl om proteiner forebygger fedme og at mange proteiner vil øge risikoen for kræft. Jeg tænkte “Hjælp, jeg har spist rigtig mange dyriske proteiner for at holde mit blodsukker stabilt. Dør jeg nu af cancer?”

Hvis du også spiser proteiner til alle dine måltider for at holde dit blodsukker stabilt, kan jeg godt forstå, hvis du bliver forvirret mht om du skal/tør fortsætte med at spise mange proteiner.

Måske er du klar til at undersøge om du fremover har brug for at holde blodsukkeret stabilt på andre måder.

Jeg stoppede selv med dyrisk protein i 2010, da jeg ikke følte mig næret efter 1,5 år på en blanding af Stenalderkost og LCHF . Jeg gik i gang med at undersøge, om der var andre måder at holde blodsukkeret stabilt på. Og det er der. I dag spiser jeg ud fra Low Fat Raw Vegan. Jeg har valgt den retning som også bliver kaldt 80 10 10. Den er simpel. Spiselige frugter af alle slags, spiselige blade  og krydderurter samt LIDT nødder/frø. På youtube fandt jeg denne vidunderlige inspiration til, hvordan en dag kan se ud med Low Fat Raw Vegan .

Er det noget for dig at undersøge mere om Low Fat Raw Vegan?

Du er den eneste som kan mærke, hvad der er det rigtigt for din krop. Livet er en forandringsproces, så hvad der føles og er rigtigt i dag vil være forkert en anden dag. Der værste vi kan gøre er at spise noget og samtidig tænke: “Dette er nok ikke godt for mig”

Det bedste du kan gør for dig selv er, at nyde det du vælger at putte i munden.

Jeg ønsker dig en excellent proces.

Du kan selv læse artiklen “Tvivl om protein forebygger fedme” her.