Tak, Mary, for dit bidrag til den menneskelige bevidstheds udvikling”. – Eckhart Tolle

Har du hørt mine foredrag, har du også hørt om Mary O’Malley. Mary’s bog Afhængighed – din skjulte gave er et most for de fleste med et blodsukker som farer op og ned. Mary giver os de redskaber, vi behøver for at kunne give slip og være med det som er.

Mary O’ Malley er en højt værdsat spirituel lærer, terapeut og rådgiver samt forfatter til en række bøger om indre bevidstgørelse og selvhealing – bl.a. Afhængighed – din skjulte gave (Borgens Forlag) og senest ”What’s In the Way, IS the Way”. Hendes arbejde er blevet rost og anerkendt af lærere som Eckhart Tolle og Neale Donald Walsch, der omtaler hende som ”en af de mest ekstraordinære lærere i vor tid”.

Nu besøger hun København  for at afholde et aften- ( 25.april) og et 2-dags seminar (26.-27. april), hvor hun præsenterer sin særlige tilnærmelse til at leve et rigere og mere fyldestgørende liv på alle niveauer.
Kom og udforsk en række enkle og virkningsfulde værktøjer, som kan hjælpe dig til at bringe større glæde, tillid og velvære i dit liv – uanset din livssituation og dine ydre omstændigheder. Få redskaber, som kan befordre din indre bevidstgørelse og spirituelle opvågnen og hjælpe dig til at møde livets udfordringer med styrke og tillid. Som Mary O’Malley siger: ”Glæde og indre fred er vores fødselsret, og døren finder vi, når vi lærer at møde vores frygt og selvfordømmelse med nysgerrighed og medfølelse”. På en blid og nænsom måde guider Mary O’Malley os hele vejen igennem og viser, hvordan vi kan finde fred med os selv og erstatte håbløshed, kontrol og kamp med glæde, velvære og dyb selvaccept.

Du kan læse mere og tilmelde dig her