Produkter og tjenester udbydes af

Glædens Vitaminer v/ Siff Holst

Gammel Bagsværdvej 28 A

2800 Kongens Lyngby

CVR. 31698839

Fælleskassen reg. 8411 kontonr. 4120838

Kontakt
Kontakt os på mail@stabiltblodsukker.dk

Priser

Alle priser er angivet i danske kroner inklusiv moms, medmindre andet er angivet.

Produkter

Produkter kan købes med både VISA og  Mastercard.

Produkterne bliver leveret digitalt via e-mail, som fysiske kurser eller arrangementer, eller med Post eller fragtmand. Husk at tjekke dit spam filter ved digitalt leveret produkter.

Du modtager en email med bekræftelse på dit køb samt mail med link til produktet.

Onlineproduktet udbydes via Simplero.com

Abonnementer og ratebetaling

For abonnementer og rater gælder at abonnementsprisen eller raten, som oplyst på produktsiden, automatisk bliver trukket for hver abonnementsperiode eller rate. Kvittering for trækket tilsendes per email.
Du modtager en email med bekræftelse på din abonnementstilmelding efter indgåelse af abonnementet.

Ved køb med rateaftale trækkes beløbet automatisk på det tilmeldte kort.

Ændring af betalingskort

Ønsker du at ændre det kort abonnementet eller ratebetaling trækkes på gøres dette ved at klikke på det link, der står i hver faktura.

Opsigelse

Du kan når som helst opsige dit abonnement ved at logge ind på din konto og selv stoppe abonnementet ved at klikke på det link, der står i hver faktura. Opsigelsen er øjeblikkelig, og efter opsigelsen vil der ikke blive faktureret eller trukket yderligere. Allerede udsendte fakturaer skal dog stadig betales. Du kan også skrive til  mail@stabiltblodsukker.dk.

Levering

Levering sker som oftest i løbet af få minutter, men i helt særlige tilfælde kan der gå op til 5 hverdage.

Returret

Der er 14 dages returret. Hvis du fortryder dit køb inden 14 dage, så kontakt os på mail@stabiltblodsukker.dk. og du vil få alle pengene tilbage.
BEMÆRK: Fortrydelsesret bortfalder ved digitalt leverede varer og ydelser, så snart det købte tages i brug, da det derefter ikke kan tilbageleveres. Produktet betragtes som taget i brug, når du har gennemført betalingen og modtaget din faktura og dermed adgang til det pågældende kursus eller online workshop.
Ved køb af abonnement giver du dit samtykke til, at de 14 dages fortrydelsesret bortfalder ved købet.

Du har stadig dine to års reklamationsret i forhold til gældende dansk købelov. Digitale produkter er produkter, der kan downloades eller sendes via e-mail.

Ansvar

Benyttelse af produkter sker udelukkende på dit eget ansvar.

Digitale produkter

De er dine til evigt eje, med mindre andet fremgår eller til abonnementet opsiges. Vi er forpligter os ikke til at hoste materialet til evig tid. Det er købers ansvar at downloade og tage backup af materialet, såfremt køber skulle miste sin adgang. Vi vil dog altid varsle med mindst 14 dage, hvis vi skulle lukke ned for adgangen. Det er købers ansvar at vedligeholde og rette den mailadresse vi sender varsel på.

Rettigheder

Alle rettigheder til kurser, workshops, events samt digitale produkter tilhører Glædens Vitaminer – Sundhed i Fuldt Flor. Ved køb opnås udelukkende licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt.

Ved problemer så kontakt os på mail@stabiltblodsukker.dk.

For workshops, events og forløb online eller fysiske gælder det at ved mindre end 1 måned til afholdelse taget 50% af kursus/foredrags/event-afgiften i gebyr.
Ved mindre end 14 dage gives ingen refusion. Du er dog altid velkommen til at give din plads til en anden.

Du er velkommen til at komme på venteliste til næste tilsvarende kursus/foredrag/event. Du vil blive kontaktet efter sidste salgsdag, hvis der mod forventning ikke bliver udsolgt. Du kan også vælge at betale et depositum svarende til kursets pris og dermed sikre dig en plads.

Firmaaftaler: Vi forventer altid at kunne gennemføre vores aftaler. Skulle vi mod forventning være nød til at aflyse, ved vi, at det er til stor gene for vores kunde og vil kun fakturere i det omfang vores underleverandører har noget økonomisk i klemme.

1:1 aftaler: Vi forventer altid at kunne gennemføre coaching, foredrag, kurser og events. Skulle vi mod forventning være nød til at aflyse, vil det være muligt af få sine penge igen eller overføre dem til næste tilsvarende arrangement. Afbud skal fra kundens side meldes senest 24 timer før sessionens afholdelse via mail eller sms ellers betales fuld pris. Afbud betragtes som modtaget når det er bekræftet retur til klienten.

Rettigheder
Al viden du tilegner dig ved vores foredrag, kurser og events ser vi gerne, at du deler med så mange som muligt. Vi sætter stor pris på, at du anvender kildeangivelse. Har du brug for at benytte kurver og lignende, som er omfattet af Copydan, beder vi dig overholde deres regler.

Læs Cookie- og privatlivspolitik her