Har du spørgsmål om

Stabilt blodsukker og sundhed indefra

Sidder du med et spørgsmål til sundhedsexpert og cand.scient. Siff Holst, så er du mere end velkommen til at skrive til brevkassen om kost, tanker og bevægelse her på stabiltblodsukker.dk

Da mange brevkassespørgsmål kan berøre det samme emne fra flere vinkler, er du ikke garanteret at få et svar specifikt til dit spørgsmål, men jeg gør alt, hvad jeg kan for at besvare hver enkel og besvarer så mange, som overhovedet muligt.

Sådan stiller du et spørgsmål til brevkassen.

Du kan benytte linket her

Det må gerne være et “Anonymt brevkasse navn” du finder på, du behøver altså ikke skrive dit rigtige navn. Din email- adresse skal dog være korrekt.

Og bare rolig. Det er KUN mig, der kan se din email-adresse.

Derefter stiller du dit brevkasse spørgsmål i kommentarfeltet. Der er IKKE garanti for, at dit brevkasse spørgsmål bliver besvaret separat, da mange spørgsmål omhandler samme emne, så jeg kan vælge at slå flere spørgsmål sammen.

Der findes ikke dumme spørgsmål. Det dummeste, du kan gør, er ikke at spørge. Skriv til brevkassen. Der er mange andre, som sidder inde med de samme udfordringer som dig. Så du hjælper ikke bare dig selv men også andre. Og du må gerne være anonym.

Kost, tanker og bevægelse skal spille sammen for at du kan holde dit blodsukker stabilt, så spørg endelig løs.

Du kan hele tiden følge med her. Følg med i brevkassen og se, om netop dit spørgsmål er blevet besvaret.

Jeg glæder mig til at besvare dit brevkassespørgsmål og hjælpe dig videre med din sundhed, med stabilt blodsukker samt mere energi og glæde.

Har du læst artiklen “Blodsukker – Den ultimative Guide”. Her kan du læse om 9 klassiske årsager til problemer med blodsukkeret. Du får selvfølgelig viden til, hvordan du kommer viden.

Du kan også se gratis webinar og Fiff med Siff på min YouTube kanal her

Med kærlig venlighed
Siff Holst

 

Fejl: Kontaktformular ikke fundet.