Genvind dit stabile blodsukker

Din billet til mere overskud,

energi og glæde

med stabilt blodsukker 

Her er chancen for at indløse din billet til et liv, hvor du:

 •  vågner frisk og veludhvilet hver morgen efter en god nats søvn
 •  føler dig klar og rolig rent mentalt uden ærgerlige nedsmeltninger i løbet af dagen (selv ikke mandag eftermiddag)
 • prioriterer dine egne behov og tager vare på dig selv hver dag, selvom du indtil nu har været vant til at opfylde andres behov først
 • har overskud og energi til at stabilisere dit blodsukker, også når du står i stressede situationer eller til familiefest med svigerfamilien
 • og meget mere af alt det, der gør dig glad – fylder dig med glæde

“Genvind dit stabile blodsukker – en dag ad gangen” er et onlineforløb skabt til dig, der er ked af at være træt hele tiden, have svingende humør og kæmpe med vægten.
Fordi du ikke kan styre dit blodsukker. Men lad mig først fortælle dig om Berit.

Historien om Berit…..
Da Berit kom til mig, var Berit ked af at føle sig “nede” mange gange i løbet af en dag.
Hun var konstant træt i hovedet, uoplagt, kunne ikke overskue noget og manglede fuldstændig overskud til noget som helst derhjemme. Berit tilmeldte sig “Genvind din sundhed – en dag ad gangen” i efteråret 2016…..
… i dag har Berit et markant mere stabilt blodsukker og spiser anderledes end før. Men bedst af alt, så har Berit fået masser af gå-på-mod, tænker mere positivt og passer bedre på sig selv.

Længere nede på siden fortæller Berit hele historien selv…..

men først skal det handle om dig.

Kunne det her være dig?

 • Dit humør svinger fra 0-100 over små ligegyldige ting, og dit humør og din
  energi skifter hurtig og meget i løbet af en dag.
 • Det ene sekund kan du føle dig frisk og udhvilet, og næste øjeblik kan du ikke
  rigtigt overskue resten af dagen.
 • Efter kl. 14 dykker din energi, selv små ting vælter dit humør og du bliver sååå
  træt lige pludselig?
 • Du får lettere deprimerende og negative tanker, og din vægt svinger meget
  eller er konstant for høj eller lav.
 

og kender du så også det her

 • Du græmmes over at have rygrad som en regnorm; for begynder du først på …….. (indsæt selv) kan du ikke stoppe igen.
 • Du tvivler på, om du overhovedet kan komme til at opleve overskud i hverdagen.
 • Du er frustreret over at være sukkerafhængig.
 • Du savner ubegrundet glæde.
 • Du spiser sundt hele dagen og craver chokolade efter aftensmaden.
 

…Så er jeg her for at hjælpe dig

Genvind dit stabile blodsukker

Siff Holst

 

Derfor er jeg så dedikeret til at hjælpe dig

med at stabilisere dit blodsukker

og få et sundere liv uden udbrændthed,

sukkerafhængighed, nedture og træthed

 

Egentlig burde jeg fremhæve min faglige baggrund som humanfysiolog og cand. scient i idræt, biologi og dans.

Det er selvfølgelig vigtigt med en solid faglig viden omkring vores kroppe og sind, når det kommer til sundhed og vores mentale tilgang til sundhed. Jeg bruger min faglige viden hver dag, når jeg rådgiver og underviser mine klienter i at stabilisere blodsukkeret.

Men lige præcis for dig er det endnu mere vigtigt, at jeg fortæller dig ærligt og redeligt, at jeg har været i præcis samme situation som dig. Det var forfærdeligt. Men også fantastisk befriende for mig, da jeg endelig erkendte, at jeg havde brug for hjælp og opsøgte den. Ved hjælp af de helt rigtige redskaber, viden og støtte, kom jeg ud af mit sukkermisbrug og ved helt præcist i dag, hvordan jeg skal håndtere situationer, hvor trangen melder sig.

Det er derfor, jeg i dag med min viden, erfaring og indsigt kan hjælpe dig. Og du vil aldrig opleve løftede pegefingre fra mig af. Jeg ved bedre. Kun redskaber, indsigter og masser af støtte hele vejen igennem.

“Din krop vil så gerne samarbejde med dig

– men giver du den lov?”

Det er normalt at være sur på din krop lige nu. Du er normal. For det føles, som om kroppen modarbejder dig og konstant lægger forhindringer ud foran dig.

Men noget af det, jeg viser dig på “Genvind dit stabile blodsukker – en dag ad gangen” er, at din krop faktisk rigtig gerne vil samarbejde med dig. Den mangler bare de rigtige betingelser. Og dem kan du give den. Du vil være i stand til at hjælpe din krop til en bedre tilstand, som giver dig præcis det, du hungrer efter: mere energi, bedre humør og masser af lyst til bare at tage en bid af livet.

Alt, hvad du har brug for, er at vide præcis, hvad du skal gøre i svære situationer. Og hvordan du via din kost, din aktivitet og din bevidsthed kan give din krop de helt rigtige betingelser for et fantastisk samarbejde. Det lærer du undervejs i de ti uger med onlineforløbet “Genvind dit stabile blodsukker – en dag ad gangen”.

Den hurtigste vej til

stabilt blodsukker i morgen

starter i dag

Som deltager på “Genvind dit stabile blodsukker – en dag ad gangen” lærer du, hvordan du får et bevidst stabilt blodsukker. Et bevidst stabilt blodsukker.

Prøv lige at smage på det.

Jeg lover dig, at du kan opnå et bevidst stabilt blodsukker, hvis du følger den vej, jeg lægger foran dig (faktisk er jeg så sikker, at jeg giver dig pengene tilbage, hvis det ikke virker. Mere om det senere).

Bevidst stabilt blodsukker er en gave, der vokser med tiden. Det vil sige, at det arbejde, du starter i dag med din krop, dit sind og din kost, vil blive ved med at give dig gode resultater for altid.

Hvorfor det er så svært at styre dit

blodsukker på egen hånd

Bare rolig. Du er ikke alene her. For selvom det egentligt er såre simpelt at få et stabilt blodsukker, ender du ofte med at falde i gang på gang. Og hvorfor det?

Fordi det handler ikke bare om at tage sig sammen, selvom du har hørt det så mange gange (eller måske endda slået dig selv oveni hovedet og sagt, at du også bare burde tage dig sammen). Hvis det var så let, så sad du ikke her lige nu, vel?

Jeg har siddet præcis der, hvor du sidder lige nu. Og hjulpet mange i samme situation. Det er svært, fordi det handler om dine vaner og dit sind. Elementer, som mange af de slankekure og forløb, du garanteret har prøvet, ikke tager højde for. Og derfor falder du i og synder allerede på 5. dagen (eller er det 2. dagen for dig, ligesom det var for mig) og vender tilbage til de vaner, du kender.

Det er anderledes på dette forløb. Vi tager en dag ad gangen. Og jeg viser dig sammenhængen mellem din kost, dine tanker og din aktivitet. Og ikke mindst, hvorfor alle tre elementer er vigtige at have med for at få et stabilt blodsukker og bevare det.

Forestil dig det her….

Forestil dig, at du vågner frisk og veludhvilet hver morgen og føler dig klar og rolig rent mentalt. Forestil dig så, at du har overskud og energi til at stabilisere dit blodsukker, også når du står i stressede situationer eller er til familiefest med svigerfamilien.

Det viser jeg dig, hvordan du opnår på de ti uger, hvor du deltager i “Genvind dit stabile blodsukker – en dag ad gangen”.

JA TAK, JEG ER KLAR TIL AT GENVINDE MIT STABIL BLODSUKKER

 

  Din fysiske krop genvinder dit stabilt  blodsukker på 2-4 dage

Din fysiske krop vil altid genvinde dit stabile blodsukker med det vuns, når omstændighederne byder sig.

Ud fra mottoet “En dag ad gangen” arbejder vi os i fællesskab igennem alle mine bedste redskaber og værktøjer til, at du og din krop samarbejder om at genvinde dit stabile blodsukker.
Forestil dig hvilken befrielse det er ikke at skulle tænke på, hvordan du holder blodsukkeret stabilt.

Holder humøret og energien oppe.

Men og her kommer et stort MEN

Dine tanker, følelser og handlinger har brug for længere tid end kroppens 2-4 dage.

Derfor har jeg gjort plads til hele dig.

Til at lære automatisk og vedvarende at opretholde de rette omstændigheder. En dag ad gangen.

Med 8 moduler fordelt på 10 uger får du alt, hvad du behøver for at være selvkørende.

Du får min bedste viden pakket i overskuelige lydfiler, opskrifter og arbejdsark samt tre live webinarer.

Hvert modul består af både en praktisk og en mental dimension.

Modul 1: Gå med kærlig venlighed på ærlig opdagelse i din mad og bevægelse

Vi starter ganske blidt ud. Men effekten er stor, tro mig. I denne uge ser du på mange ting i dit liv. Jeg guider dig igennem, hvad du skal registrere og lægge mærke til. Her er ingen løftede pegefingre, og jeg garanterer dig for, at du vil blive overrasket over de ting, du opdager om dig selv i løbet af din dag.

Du skriver det hele enten i det skema, jeg sender til dig eller ved hjælp af verden letteste metode, men den må du vente med at få afsløret til vi ses online. Dine opdagelser i denne uge danner et stærkt fundament for din succes resten af forløbet.

Og så får du adgang til et stykke af himlen: en hermetisk lukket Facebook-gruppe, hvor jeg også er til stede dagligt. Her kan du trygt og sikkert dele din proces med andre, der er i præcis den samme båd som dig (Facebook-gruppen forbliver tilgængelig efter forløbet). Vil du hellere have mig alene, kan du tilkøbe en-til-en muligheden (se senere).

Modul 2: Du må nyde og have tillid til din mad før du kan yde

I denne uge får du det hele serveret. Alt hvad du skal spise er beskrevet. Din opgave er at sætte handling på en plan. Til det formål lærer du at blive fortrolig med forskellen på at være indre- og ydrestyret, så du har tillid til at du og din krop samarbejder. Så du og din krop sammen finder drivkraften i din intention for at deltage, i stedet for at du saboterer processen, fordi du har mistet motivationen.

Modul 3: Sådan bliver du villig til at kickstarte dit blodsukker

Nu skal du til at bruge de ting, du har registreret i de første uger. Du vil lære præcist, hvad der trigger dit blodsukker og altså dit humør og din energi. I denne uge lærer du, hvad du har brug for som kickstarter.

Du modtager opskrifter, og i 2-4 sammenhængende dage (du får to metoder at vælge imellem) skal du gøre lige præcis det, der står i planen. Det betyder, at du ikke selv skal tænke eller planlægge.

Bare gøre, det jeg siger.

Hvert eneste måltid er planlagt for dig.

Det betyder, at du kan slappe af og vide, at alt er godt. Du kan med andre ord ikke falde i vandet disse dage, fordi alt er sørget for dig (og har du brug for det, holder jeg dig i hånden hvert øjeblik….jeg fortæller dig om muligheden længere nede).

I denne uge mødes vi online kl. 20 til live seance i facebookgruppen til uddybning af hvordan du kickstarter dit blodsukker samt spørgsmål og svar (Q&A Webinar).
Webinaret bliver optaget, så du kan høre det senere, hvis du bliver forhindret. Og igen og igen for mine webinarer er propfulde med nyttig viden.

Modul 4: Med blid vedholdenhed holder du fast i din nye glæde og energi

I denne uge guider jeg dig igennem de ting, du har brug for for at kunne holde fast i din nye glæde og energi.

Du ved nu, hvad du kan spise med god samvittighed. Du ved også, hvad du har brug for at gå udenom for at bevare din nye energi og glæde. Du lærer, hvordan du spiser med mådehold og ikke mindst, hvordan du kompenserer, hvis du falder i til en fest, på en rejse eller lignende.

Her er tale om skudsikre redskaber, du kan hive frem, når dine gamle vaner og adfærd forsøger at bombe dig tilbage. Du lærer 6 forskellige måder du kan spise på og holde dit blodsukker stabilt. Du kan tage ansvar for dit samarbejde med din krop både som kødspiser, vegetar og plantespiser .

Du får adgang til en lydfil i denne uge og ikke mindst min populære visuelle oversigt over de 6 måder at spise på.

Modul 5: Med hjertelig taknemmelighed skaber du kraft fra morgenstunden

Din nye praksis i dit liv med stabilt blodsukker, kan du forstærke 10-foldig, ved at tage ejerskab over din morgen. Derfor får du enkle redskaber og viden til at få opbygget den morgenpraksis, der støtter dig bedst der, hvor du er i dit liv lige nu.

Så er du villig til at stå op 10 minutter tidligere end du plejer, så vil dette modul lykkes for dig.

Modul 6: Være tro og kærlig mod dig selv – oplev ubegrundet glæde

Selvfølgelig har vi fokus på kost og motion i dette forløb. Men fordi tankens kraft, dine vaner og din gamle adfærd har så meget magt i dit liv, er det vigtigt at tage hånd om dine kerneværdier. Alt andet ville være et halvfærdigt forløb. I denne uge får du den nødvendige viden om dine tanker, følelser og dit sind, så du kan finde ind til dig selv og dine kerneværdier.

Vi taler om dine tanker og følelser, og hvordan du får dem til at støtte dig og øge din bevidsthed. Jeg giver dig en enkel opgave, som vil nære dig resten af livet og hjælpe dig med at holde fokus. Du lærer også at så de tankefrø, der giver dig sindsro og tillid til, at livsprocessen vil dig det bedste. Det er her, du vil forstå, at din krop gerne vil samarbejde og sagtens kan selv, når du blot giver den de rette betingelser.

Modul 7: Så enkelt skaber du modet til fortsat fremskridt

Modul 7 forløber over tre uger. Den ideelle tid til at skabe og automatisere en ny vane. Jeg giver dig redskabet til at få sat handling på dit næste rigtige skridt op ad din sundhedsstige.

Husk stabilt blodsukker er ikke målet i sig selv, men midlet til kontrol i hverdagen.

Vi mødes online kl. 20 til live seance i facebookgruppen, hvor jeg går i dybden med dette modul, der lærer dig at stå på egne ben og du får tid til spørgsmål og svar (Q&A Webinar).
Webinaret bliver optaget, så du kan hører det senere, hvis du bliver forhindret og når du vil fremme din proces.

Modul 8: Tid til fejring, anerkende din proces og plan for fastholdelse

Du lærer at fejre og belønne dig selv på et utal af måder. Du får et simpelt redskab til at anerkende din proces. Og ikke mindst lærer du om kraften i accept før handling.

Inden jeg slipper dig mødes vi til tredie live webinar og Q&A Call , hvor jeg uddyber modulets stærke redskaber og hvor du kan få svar på alle dine spørgsmål.

Webinaret bliver optaget, så du kan hører det senere, hvis du bliver forhindret og når du vil fremme din proces.

Herefter forbliver din Facebook-gruppe tilgængelig, som du kan bruge til at finde støtte hos de andre deltagere og du kan støtte dem. Jeg kikker også forbi gruppen i ny og næ.
Du har adgang til hele forløbet så længe, du har lyst.

Kom  i gang nu og får straks adgang til al materialet 

 • Du får adgang til din første lydfil og arbejdsopgave med det samme (ja – om få minutter).
 • Du skal ikke tage fri for at deltage, det hele ligger online til dig, og vores  tre webinarer med  Q&A foregår om aftenen og bliver optaget.
 • Du har adgang til alt materialet derinde for altid. Også, når det kommer nyt ekstra materiale.
 • Du bliver holdt i hånden hele vejen, og hvis du vil, så er jeg kun en sms væk.

Pris:

Værdien af materialet derinde er mindst 4.646 kr., men det skal du ikke betale.

Din pris kr. 597,-

Selvstudie

 

JA TAK, JEG ER KLAR TIL AT GENVINDE MIT STABIL BLODSUKKER

Du får adgang til al materiale om 2 minutter

+ Bonus for over 1.000 kr.

Når du tilmelder dig, får du – udover adgang til det første materiale – også adgang til:

 • min bog “Stabilt blodsukker – overskud i hverdagen” som PDF (værdi 149,95 kr.)
 • Fri deltagelse på den store 4 timers workshop: “Ny Vej med snuden i dit eget sundhedsspor” (værdi 647 kr.) enten i Aarhus eller København
 • 3 stærke cases til inspiration (MP3) (værdi 299 kr.)
 • Interviews og materialer fra eksperter på områder, der støtter din proces med at genvinde stabilt blodsukker. Nyt tilføjes løbende og det får du selvfølgelig også adgang til. Bl. a. Helene Hillersdal Rosendahl, Sebastian Nybo, Linda Bendix og Lis Angel (værdi hver expertgave mindst 497,- kr.)

 

100% tilfredshedsgaranti

Genvind dit stabile blodsukkerJeg ved, jeg kan hjælpe dig. Og hvis jeg mod forventning ikke skulle kunne hjælpe dig, ville jeg være ked af at tage imod dine penge. Derfor kan du selvfølgelig få alle dine penge tilbage, hvis jeg mod forventning ikke kan hjælpe dig at genvinde dit stabile blodsukker.

For at få dine penge tilbage skal du – udover at have set alle videoer, læst alt materiale/lyttet til alle lydfiler og deltaget på vores live Q&A Calls – blot sende mig en udførlig arbejdsdagbog med dine noter fra de otte moduler på forløbet. Grunden til dette er, at jeg ved, at hvis du deltager og gennemgår alt materialet samt udfører alle de opgaver, jeg stiller dig, vil du også opnå resultater. Hvis det ikke er tilfældet, vil jeg meget gerne betale dig dine penge tilbage.

 

Her er, hvad din billet til overskud, energi

og glæde helt konkret giver dig adgang til:

 • adgang til dine første arbejdsopgaver med det samme (ja – om få minutter)
 • frihed til helt selv at vælge det tidspunkt på dagen, hvor du vil gennemgå materialet (det hele ligger online til dig, og vores webinarer foregår om aftenen og bliver optaget)
 • 10 ugers enestående onlineforløb
 • 8 unikke moduler med praktiske og tankestræk øvelser
 • 1 velkomst lydfil til hvert modul
 • Separat lydfil til hver øvelse, så du let finder dem og kan download på mobil og lytte præcis, når det passer dig
 • Tekst af alle lydfiler (kan downloades)
 • Arbejdsark til alle øvelser og redskaber (kan downloades)
 • 3 live webinar – optages og kan ses igen og igen. Som selvstudie har du adgang til tidligere optagelser
 • Hermetisk lukket facebookgruppe, hvor du får al den støtte du behøver direkte fra mig (uendeligt medlemskab). Dog ikke nødvendig for fuldt udbytte af forløbet
 • vejledning i optimal stabilt blodsukker bevægelse
 • vejledning i optimale stabilt blodsukker tanker
 • 5 dages generel stabilt blodsukker kost med opskrifter og indkøbslister til alle måltider
 • Opskrift på 3 dages kickstart af DIT stabile blodsukker
 • Vejledning til DIN UNIKKE stabilt blodsukker kost, så du optimerer dit samarbejde med din krop
 • min bog “Stabilt blodsukker – overskud i hverdagen” som PDF
 • gratis deltagelse på den store 4 timers workshop: “Ny Vej med snuden i dit eget sundhedsspor”
 • 3 stærke cases til inspiration (lydfiler)
 • adgang til ekspert-gaver, der støtter din unikke proces med at genvinde dit stabile blodsukke

 

JA TAK, JEG ER KLAR TIL AT GENVINDE MIT STABIL BLODSUKKER

Du får adgang til al materiale så snart, din tilmelding er registreret.

Mulighed for tilkøb: SOS her og nu.

Gælder ikke selvstudie

Frygter du at stå i en situation, hvor du har svært ved at holde fast, at falde i eller ikke få gjort din del af arbejdet? For 30 kr. om dagen (mindre end en kop latté) har du mulighed for at få direkte adgang til min støtte via din mobiltelefon (sms). Du kan bruge SOS-funktionen, når du er lige ved at putte det forkerte i munden eller ikke overholder dine aftaler med dig selv. Kontakt mig hellere én gang for meget end én gang for lidt.

SOS-funktionen fungerer på den måde, at du får adgang til min støtte direkte på din mobil fra kl. 7.00 om morgenen til kl. 20.30 om aftenen hver dag – også i weekenderne. Du sender en sms. Jeg svarer på sms eller  ringer dig op og vi taler kort sammen. Klare korte og præcise spørgsmål og svar. For 2100 kr. ekstra får du adgang til min enestående SOS-funktion via din mobil og er oplagt til dig, der allerede nu ved, at du har en rygrad som en regnorm, slet ikke selv kan styre, hvad du putter i munden eller ikke får bevæget dig selvom du egentlig gerne vil. Jeg hjælper dig. Du tilkøber SOS-funktionen, når du tilmelder dig dette forløb. Jeg har 12 SOS-pladser.

“Jeg har markant mere stabilt blodsukker

og er bedre til at tilgive mig selv”

Jeg spurgte Berit, om hun ville fortælle om sin erfaring med “Genvind dit sundhed – en dag ad gangen”. Ja, for sådan hed forløbet i 2016 og var på 3 uger. Jeg har også spurgt, hvordan Berit har det her tre år senere. Det ville hun gerne. Så her får du Berits erfaring med forløbet:

“ Jeg er glad for, at jeg købte mig “Genvind din sundhed”, og det vil glæde mig at give lidt feedback. Det var meget godt, jeg sprang ud i det. Det er jo ikke som at købe et stykke tøj. Det er lidt svært at vide, hvad man får.
Det bedste ved “Genvind din sundhed” var det, at jeg hele tiden vidste, at Siff var der for mig. At der var en, som kunne se mig udefra og som har forstand på kost og livsstilsforandringer. Sms og mail var rigtig godt. For mig virkede det også rigtig godt at få gode råd til hvor, jeg kunne søge mere info.

Af konkrete forandringer kan jeg mærke, at jeg nu tænker anderledes. Jeg hænger ikke fast i negative tanker, og trods udfordringer har jeg bare meget gå-på- mod.
Er mere tilgivende overfor mig selv, når jeg ikke lige er, som jeg ville ønske.

Nu sidder det hele tiden i baghovedet at have fokus på positive tanker, og indtil videre spiser jeg anderledes end før. Har markant mere stabilt blodsukker og bedre følelse i maven.

Man skal vælge forløbet, hvis man har mod på at arbejde med sine tanker på en indirekte måde, og samtidig få alle de fordele, der er forbundet med stabilt blodsukker. Jeg vil selvfølgelig anbefale forløbet. Det er nemlig lidt overset, at det er tankerne, man skal arbejde med. Det gode ved dette forløb er, at tankerne og det praktiske er koblet sammen.

Jeg var til to fødselsdage under forløbet og var lidt spændt på, hvordan det skulle gå. Jeg huskede at bruge mine nye redskaber, og det blev to gode fødselsdags oplevelser.

Dengang jeg fandt “Genvind din sundhed” (må have søgt på noget, der ligner stabilt blodsukker), da arbejdede jeg på kontor med megen pc-kaffe og gerne morgenbrød og eftermiddagskage. Herudover var der mange familiesammenkomster, hvor man ofte bare sidder ved spisebord og fylder i hovedet, til man ikke kan mere.

Jeg trængte til ikke at føle mig “nede” så mange gange på en dag….eller dagen derpå. Nu skulle det være slut med at være træt i hovedet, uoplagt og hele tiden kigge på uret. Ikke at kunne overskue ret meget og ikke have overskud til det derhjemme.

Jeg er vildt glad for smoothies, og jeg har fået flettet nye vaner ind – specielt, når jeg er hjemme.

Her i 2019 går det stadig fremad. Jeg er ikke i mål. Nogle gange går det lidt tilbage, men jeg kan se det overordnet går fremad.

Nogle gange skal der bare et skub til. Der skal andres øjne til at se ens uvaner.

Tak for nu.”

– Berit 45 år.

 

Der er ubegrænset pladser til selvstudie forløbet.

JA TAK, JEG ER KLAR TIL AT GENVINDE MIT STABIL BLODSUKKER

Du får adgang til al materiale så snart, din tilmelding er registreret.

Er du i tvivl om ‘Genvind dit stabile blodsukker’ er noget for dig?

Send mig en SMS på 5325 4420.

Du kan nøjes med at skrive “i tvivl”, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.