Få første del af bestselleren Stabilt blodsukker GRATIS – Klik her!
GReens - sTAbilt blodsukker

ONLINE FORLØB

Genvind dit stabile blodsukker
- en dag ad gangen

Online forløb hvor du gennem 10 uger sætter fokus på både din fysiske og mentale sundhed. Resultatet er bedre humør, mere overskud, velvære og energi.

GENVIND DIT STABILE BLODSUKKER

Kender du det?

GReens - sTAbilt blodsukker

DET ER MULIGT

Skab det liv og de resultater du drømmer om

♥ Uden løftet pegefinger får du støtte til at se på, hvad du spiser, og hvordan du kan forbedre og forfine dine vaner.

♥ Onlineforløbet tager dig i hånden, så du trygt og roligt skaber mere overskud, energi og glæde med stabilt blodsukker.

♥ Programmet kan gøre dig til herre over dit blodsukker, din hverdag og dit humør.

♥ Det kan være lige præcis dét, der skal til, for at du skaber dit liv med balance og velvære.

ALT DETTE FÅR DU

Genvind dit stabile blodsukker

GENVIND DIT STABILE BLODSUKKER

Indhold på de 8 moduler

01

GReens - sTAbilt blodsukker

MODUL 1

Gå med kærlig venlighed på ærlig opdagelse i din mad og bevægelse

Vi starter ganske blidt ud. Men effekten er stor, tro mig. I denne uge ser du på mange ting i dit liv. Jeg guider dig igennem, hvad du skal registrere og lægge mærke til. Her er ingen løftede pegefingre, og jeg garanterer dig for, at du vil blive overrasket over de ting, du opdager om dig selv i løbet af din dag.

Du skriver det hele enten i det skema, jeg sender til dig eller ved hjælp af verden letteste metode, men den må du vente med at få afsløret til vi ses online. Dine opdagelser i denne uge danner et stærkt fundament for din succes resten af forløbet.

Og så får du adgang til et stykke af himlen: en hermetisk lukket Facebook-gruppe, hvor jeg også er til stede dagligt. Her kan du trygt og sikkert dele din proces med andre, der er i præcis den samme båd som dig (Facebook-gruppen forbliver tilgængelig efter forløbet). 

 

MODUL 2

Du må nyde og have tillid til din mad før du kan yde

I denne uge får du det hele serveret. Alt hvad du skal spise er beskrevet. Din opgave er at sætte handling på en plan.

Til det formål lærer du at blive fortrolig med forskellen på at være indre- og ydrestyret, så du har tillid til at du og din krop samarbejder.

Så du og din krop sammen finder drivkraften i din intention for at deltage, i stedet for at du saboterer processen, fordi du har mistet motivationen.

02

GReens - sTAbilt blodsukker

03

GReens - sTAbilt blodsukker

MODUL 3

Sådan bliver du villig til at kickstarte dit blodsukker

Nu skal du til at bruge de ting, du har registreret i de første uger. Du vil lære præcist, hvad der trigger dit blodsukker og altså dit humør og din energi. I denne uge lærer du, hvad du har brug for som kickstarter.

Du modtager opskrifter, og i 2-4 sammenhængende dage (du får to metoder at vælge imellem) skal du gøre lige præcis det, der står i planen. Det betyder, at du ikke selv skal tænke eller planlægge.

Bare gøre, det jeg siger.

Hvert eneste måltid er planlagt for dig.

Det betyder, at du kan slappe af og vide, at alt er godt. Du kan med andre ord ikke falde i vandet disse dage, fordi alt er sørget for dig.

MODUL 4

Blid vedholdenhed - holder du fast i din nye glæde og energi

I denne uge guider jeg dig igennem de ting, du har brug for for at kunne holde fast i din nye glæde og energi.

Du ved nu, hvad du kan spise med god samvittighed. Du ved også, hvad du har brug for at gå udenom for at bevare din nye energi og glæde. Du lærer, hvordan du spiser med mådehold og ikke mindst, hvordan du kompenserer, hvis du falder i til en fest, på en rejse eller lignende.

Her er tale om skudsikre redskaber, du kan hive frem, når dine gamle vaner og adfærd forsøger at bombe dig tilbage. Du lærer 6 forskellige måder du kan spise på og holde dit blodsukker stabilt. Du kan tage ansvar for dit samarbejde med din krop både som kødspiser, vegetar og plantespiser.

Du får adgang til en lydfil i denne uge og ikke mindst min populære visuelle oversigt over de 6 måder at spise på.

04

GReens - sTAbilt blodsukker

05

GReens - sTAbilt blodsukker

MODUL 5

Med hjertelig taknemmelighed skaber du kraft fra morgenstunden

Din nye praksis i dit liv med stabilt blodsukker, kan du forstærke tifoldig, ved at tage ejerskab over din morgen. Derfor får du enkle redskaber og viden til at få opbygget den morgenpraksis, der støtter dig bedst der, hvor du er i dit liv lige nu.

Så er du villig til at stå op 10 minutter tidligere end du plejer, så vil dette modul lykkes for dig.

MODUL 6

Være tro og kærlig mod dig selv – oplev ubegrundet glæde

Selvfølgelig har vi fokus på kost og motion i dette forløb. Men fordi tankens kraft, dine vaner og din gamle adfærd har så meget magt i dit liv, er det vigtigt at tage hånd om dine kerneværdier. Alt andet ville være et halvfærdigt forløb. I denne uge får du den nødvendige viden om dine tanker, følelser og dit sind, så du kan finde ind til dig selv og dine kerneværdier.

Vi taler om dine tanker og følelser, og hvordan du får dem til at støtte dig og øge din bevidsthed. Jeg giver dig en enkel opgave, som vil nære dig resten af livet og hjælpe dig med at holde fokus. Du lærer også at så de tankefrø, der giver dig sindsro og tillid til, at livsprocessen vil dig det bedste. Det er her, du vil forstå at din krop gerne vil samarbejde og sagtens kan selv, når du blot giver den de rette betingelser.

06

GReens - sTAbilt blodsukker

07

GReens - sTAbilt blodsukker

MODUL 7

Så enkelt skaber du modet til fortsat fremskridt

Modul 7 forløber over tre uger. Den ideelle tid til at skabe og automatisere en ny vane. Jeg giver dig redskabet til at få sat handling på dit næste rigtige skridt op ad din sundhedsstige.

Husk stabilt blodsukker er ikke målet i sig selv, men midlet til kontrol i hverdagen.

MODUL 8

Tid til fejring og anerkende din proces og plan for fastholdelse

Du lærer at fejre og belønne dig selv på et utal af måder. Du får et simpelt redskab til at anerkende din proces. Og ikke mindst lærer du om kraften i accept før handling.

Facebook-gruppen forbliver tilgængelig, og du kan bruge den til at finde støtte hos de andre deltagere og du kan støtte dem.

Du har adgang til hele forløbet så længe, du har lyst.

08

GReens - sTAbilt blodsukker

DET SIGER TIDLIGERE DELTAGERE

Det bedste var, at jeg hele tiden vidste, at Siff var der for mig. At der var en, som kunne se mig udefra og som har forstand på kost og livsstilsforandringer. Af konkrete forandringer kan jeg mærke, at jeg nu tænker anderledes. Jeg hænger ikke fast i negative tanker, og trods udfordringer har jeg bare meget gå-på- mod. Det gode ved dette forløb er, at tankerne og det praktiske er koblet sammen. Jeg har markant mere stabilt blodsukker og bedre følelse i maven.

- Berit, 45 ÅR

En fantastiske rejse er begyndt.
Jeg har på små 3 uger næsten ikke fået sukker, gluten er helt udelukket og kød har jeg skåret med på. Dette har resulteret i mere overskud, bedre koncentration, jeg har fokus på om mad er for min krop eller mine tanker og jeg har tabt 3,5 kg en dejlig sidegevinst ♥
Jeg er klar til at forsætte denne rejse.

– Christina Sunesen Højbak

TILMELD DIG ONLINE FORLØBET NU

Alt dette får du på
Genvind dit stabile blodsukker

Genvind dit stabile blodsukker

MIN PERSONLIGE GARANTI TIL DIG

100% TILFREDSHEDSGARANTI

Jeg ved, at Genvind dit stabile blodsukker er noget for dig. 

Hvis jeg mod forventning ikke skulle kunne hjælpe dig, kan du derfor selvfølgelig få alle dine penge tilbage, hvis du mod forventning ikke kan mærke en positiv forandring.

For at få dine penge tilbage skal du – udover at have lyttet til alle podcasts, læst alt materiale – blot sende mig en udførlig arbejdsdagbog med dine noter fra de 8 moduler.

Grunden til dette er, at jeg ved, at hvis du deltager og gennemgår alt materialet samt udfører alle de opgaver, jeg stiller dig, vil du også opnå resultater.

Hvis det ikke er tilfældet, vil jeg meget gerne betale dig dine penge tilbage.

Siff Holst - Stabilt Blodsukker

HVORDAN DET HELE STARTEDE

Genvind dit stabile blodsukker

Forløbet Genvind dit stabile blodsukker blev en realitet, efter jeg selv erkendte, at jeg havde et enormt behov for sukker. Og alle de klassiske tegn:

Jeg gad ikke stå op om morgenen.

Mit humør skiftede fra 0-100 over små ligegyldige ting.

Det ene sekund følte jeg mig frisk og udhvilet, og næste øjeblik kunne jeg ikke rigtigt overskue resten af dagen.

Jeg fik lettere deprimerende og negative tanker.

Jeg var så træt, uoplagt og med dårligt humør, nogle gange uden at vide hvorfor.

Jeg tror, hvis jeg var blevet ved, var jeg blevet syg.

Det var forfærdeligt

Og samtidigt også fantastisk befriende for mig, da jeg endelig erkendte, at jeg havde brug for hjælp og opsøgte den.

Jeg havde brug for at skabe:

♥ Mere energi i hverdagen
♥Mentalt overskud
♥En krop i balance

Ved hjælp af viden, observationer og masser af personlige erfaringer kom jeg frem til de helt rigtige værktøjer, og derfor er jeg idag ude af mit sukkermisbrug.

I dag ved jeg helt præcist hvordan jeg skal håndtere situationer, hvor trangen melder sig.

Men det tog mig 15 år

Det er derfor, jeg i dag med mit signatur program kan hjælpe dig med redskaber, opskrifter, indsigter og masser af støtte hele vejen igennem.

Så du kan klare det hurtigere end mig. Meget hurtigere.

Det er selvfølgelig vigtigt med en solid faglig viden omkring vores krop og sind, når det kommer til sundhed, både hvad angår den kropslige og den mentale.

Udover mine personlige erfaringer har jeg min faglige baggrund som humanfysiolog og cand. scient i idræt, biologi og dans.

Men lige præcis for dig, er det endnu mere vigtigt, at jeg fortæller dig ærligt og redeligt, at jeg har været i præcis samme situation som dig, og derfor ved jeg også at du kan genvinde dit stabile blodsukker.

Er du i tvivl om Genvind dit stabile blodsukker er noget for dig?

Skriv til Siff på mailadressen siff@stabiltblodsukker.dk

Mvh