Tag et break fra hverdagens krav, stress og deadlines!

Er I 6-12 mennesker som vil renses igennem, så kontakt Siff på 53254420. Få finder vi ud af netop det I har brug for.

Velkommen til 3 dage udelukkende på friskpresset økologisk grøntsags juice med fred, ro, meditation, infrarød sauna, enema, næseskylning, afgiftende fodbade.

”Fasting is the first principle of medicine” Mevlana Rumi (1207-1273)

Du vil dagligt kunne deltage i meditation og meridianstræk. Du vil modtage undervisning i både praktiske og teoretiske værktøjer, alt sammen med fokus på sundhed, vitalitet og livsglæde. Der vil for eksempel være undervisning om forskellige veje til et stabilt blodsukker herunder raw food og freshfood.
Vi gennemgår bl.a. de mentale og fysiologiske ting, der sker under en juicefaste samt emner relateret til optimal sundhed og balance. Herunder kostens og bevægelses betydning samt vores mentale tilstands effekt på sundhed. Vi giver dig også mange nye og spændende indgangsvinkler til holistisk sundhed.
Du har mulighed for at følge en ned- og optrapnings kostplan, du får tilsendt 10 dage før kursusstart, som vil medvirke til at give en øget effekt af selve kurset.

Det får du ud af kurset:

  • Et afstressende break fra hverdagen
  • En kickstart af dit blodsukker
  • Få genetableret kontakten til det dybe sted i dig selv, hvor der altid er fred og ro
  • Få afgiftet og renset ud i krop og sind
  • Praktiske og teoretiske værktøjer til videre selvudvikling
  • Nye veje og viden til et liv med mere overskud og vitalitet

Nærvær      Glæde     Transformation    Hygge

Det udtaler tidligere kursister.

”Kurset har indløst alle mine forventninger og mere til. Grænseoverskridende ting føltes helt naturligt og der var plads til hele min person og alle mine reaktioner. Jeg har fået mange positive oplevelser, der vil hjælpe mig til at bryde nogle vaner og mønstre, som jeg længe har haft lyst til at bryde!”

Lillian K. Jacobsen, Indehaver, Mindjamming

 

”Tak for et varieret kursus. Det har været nogle intense dage, som har bragt mig i en endnu bedre kontakt med min krop og dens behov. Jeg vil arbejde videre med retningslinjerne, når jeg vender hjem.”

Margit