Selvhjælpsgruppe

I en selvhjælpsgruppe, mødes du med andre, der er klar til at stabilisere deres blodsukker. Mennesker som er villig til at gøre noget andet end det sædvanlige. Klar til at se sine skyggesider i øjnene og blive venner med dem. Har modet til at fortælle, hvordan man mishandler sig selv og sin kroppen ved at indtage fødevarer, som ikke er godt for en. Mennesker som gerne vil i gang med at bevæge sig, men bare ikke kan komme i gang.

Hvis I er 4-10 personer som gerne vil i gang med en selvhjælpsgruppe, så kontakt mig og lad os finde frem til, hvordan jeg kan støtte jeres opstart.

Jeg er jævnligt i Jylland og på Fyn, så I kan købe konsulentbistand til opstart af en gruppe for 200 kr. pr. person. Minimum 1200 kr.

I skal være villige til at møde stabilt, ellers bliver det svært at få kontinuitet i jeres proces.

Send en mail og fortæl mig om jeres gruppe. Siff@stabiltblodsukker.dk.

Her følger 3 grundregler:

1. Når I mødes er der kun vand på bordet. Det er en arbejdsgruppe ikke en underholdningsgruppe.

2. Tag en taleomgang, hvor hver fortæller om vigtigste udfordring lige nu. 2-3 minutter pr. person.  Ingen må bryde ind eller komme med gode råd. Brug gerne en “talking peace” som den der taler holder i hånden. Det kan f.eks.være en sten, krystal eller lign.

3. Fuldstændig fortrolighed i gruppen. Intet må slippe ud fra gruppens møder. Det er yderst nødvendigt med tryghed for at den enkelte kan tage de optimale skridt mod et stabilt blodsukker.

Rigtig god fornøjelse og fortæl mig  om jeres gruppe eller hvis I gerne vil starte en gruppe op men mangler medlemmer, så koordinerer jeg gerne kontakt.

Med kærlig venlighed

Siff