Gratis foredrag og kurser

Intro-foredrag

Mit blodsukker farer op og ned – hvad skal jeg gøre?
Jeg har valgt at afholde intro-foredrag, så ALLE har mulighed for at få kendskab til, hvordan man får et stabilt blodsukker. Når et menneske har levet i mange år med et ustabilt blodsukker, er der mange områder i livet, som virker uoverskuelige og er i ubalance. Økonomien er ofte et af dem, og derfor afholder jeg også foredrag med fri/symbolsk entre.

Mød op og hør intro-foredraget. Du får konkrete redskaber med hjem, så du kan gå i gang med det samme.

Kom også selv om du ikke orker at ændre på dine kostvaner lige nu. Du sår et frø, ved at komme. Frøet spirer, når de rette betingelser er til stede.

Find det foredrag, der passer dig – kig i Kalenderen.

Både på Sjælland, fyn  og i Jylland .

Tilmelding: mail@stabiltblodsukker.dk

 

Selvhjælpsgruppe

I en selvhjælpsgruppe, mødes du med andre, der er klar til at stabilisere deres blodsukker. Mennesker som er villig til at gøre noget andet end det sædvanlige. Klar til at se sine skyggesider i øjnene og blive venner med dem. Har modet til at fortælle hvordan man mishandler sig selv og sin kroppen ved at indtage fødevarer som ikke er godt for en eller ikke vil bevæge sig så meget som kroppen har brug for.

Hvis I er 4-10 personer som gerne vil i gang med en selvhjælpsgruppe, så kontakt mig og lad os finde frem til, hvordan jeg kan støtte jeres opstart.

Jeg er jævnligt i Jylland og på Fyn, så I kan købe konsulentbistand til opstart af en gruppe for 200 kr. pr. person. Minimum 1200 kr.

I skal være villige til at møde stabilt, ellers bliver det svært at få kontinuitet i jeres proces.

Send en mail og fortæl mig om jeres gruppe. Siff@stabiltblodsukker.dk.

Her følger 3 grundregler:

1. Når I mødes er der kun vand på bordet. Det er en arbejdsgruppe, ikke en hyggegruppe.

2. Tag en taleomgang, hvor hver fortæller om vigtigste udfordring lige nu. 2-3 minutter pr. person.  Ingen må bryde ind eller komme med gode råd. Brug gerne en “talking stick”, som den der taler holder i hånden. Det kan f.eks.være en sten, krystal eller lign.

3. Fuldstændig fortrolighed i gruppen. Intet må slippe ud fra gruppens møder. Det er yderst nødvendigt med tryghed for at den enkelte kan tage de optimale skridt mod et stabilt blodsukker.

Rigtig god fornøjelse og fortæl mig  om jeres gruppe, eller hvis I gerne vil starte en gruppe op, men mangler medlemmer, så koordinerer jeg gerne kontakt.

Kontakt Siff med emne selvhjælpsgruppe

Med kærlig venlighed

Siff

 

Skrevet af

Velkommen til mit Univers Sundhed med stabilt blodsukker Jeg hedder Siff Holst (1956). Jeg har kendt til svingende energi og humør det meste af mit liv. I 90'erne fandt jeg ud af, at det skyldtes ustabilt blodsukker og jeg troede, at jeg bare skulle have styr på min mad. Så jeg kæmpede videre med livet. Jeg troede nemlig, at jeg selv kunne skabe sundhed med stabilt blodsukker :( Hvis du synes hver dag er en kamp Hvis du har et ustabilt blodsukker Hvis du kan forestille dig, at dit liv kan blive bedre så er du kommet det rette sted. 'En kold tyrker' I 2008 tog jeg 'en kold tyrker' fra sukker og stabiliserede endeligt mit blodsukker. Jeg fik så meget overskud, at jeg besluttede at forfølge mit hjertebarn - SUNDHED MED STABILT BLODSUKKER. Jeg sagde op efter 22 år som gymnasielærer med fagene idræt, biologi og dans. Jeg deler al den viden, jeg kan komme af sted med.  Jeg har holdt over 120 foredrag rundt i Danmark. Altid med konkrete værktøjer, der giver overskud i hverdagen. Og selvfølgelig sundhed med stabilt blodsukker. Du kan få viden og redskaber i bloggen Du kan stille spørgsmål til mig i brevkassen Når jeg kan, kan du også!
Gratis e-bog med fakta om og tips til stabilt blodsukker
Luk

Få gratis første del af
"Stabilt blodsukker - overskud i hverdagen"

  • Hvorfor er stabilt blodsukker livsnødvendigt?
  • Hvad er ustabilt blodsukker og hvad gør man ved det?
  • Med snuden i DIT sundhedsspor får du mere energi med NU-hedsbrev