NU-hedsbrev

Download freebie 1.del af: "Stabilt blodsukker – overskud i hverdagen" som e-bog

Sundhed med stabilt blodsukker – om Siff

Velkommen til mit Univers

Sundhed med stabilt blodsukker

Jeg hedder Siff Holst (1956).

Jeg har kendt til svingende energi og humør det meste af mit liv. I 90’erne fandt jeg ud af, at det skyldtes ustabilt blodsukker og jeg troede, at jeg bare skulle have styr på min mad. Så jeg kæmpede videre med livet. Jeg troede nemlig, at jeg selv kunne skabe sundhed med stabilt blodsukker 🙁

  • Hvis du synes hver dag er en kamp
  • Hvis du har et ustabilt blodsukker
  • Hvis du kan forestille dig, at dit liv kan blive bedre

så er du kommet det rette sted.

‘En kold tyrker’

I 2008 tog jeg ‘en kold tyrker’ fra sukker og stabiliserede endeligt mit blodsukker. Jeg fik så meget overskud, at jeg besluttede at forfølge mit hjertebarn – SUNDHED MED STABILT BLODSUKKER. Jeg sagde op efter 22 år som gymnasielærer med fagene idræt, biologi og dans.

Jeg deler al den viden, jeg kan komme af sted med.  Jeg har holdt over 120 foredrag rundt i Danmark. Altid med konkrete værktøjer, der giver overskud i hverdagen. Og selvfølgelig sundhed med stabilt blodsukker.

En veninde sagde, at hun ville også have et stabilt blodsukker og spurgte om, jeg ikke ville skrive en bog. Derfor er jeg forfatter til den anmelderroste bog STABILT BLODSUKKER – OVERSKUD I HVERDAGEN, Forlaget Hovedland.

Jeps. Det hedder NU-hedsbrev, for det eneste tidspunkt vi har, er NU. Det er NU, du kan handle og gøre det bedste for dig selv.

Og det er KUN dig, som kan gøre det. Du kan skrive positive bekræftelser, sende bønner af sted, læse madopskrifter, selvhjælpsbøger (inklusiv min), lige meget hjælper det.

Bevidst handling i samarbejde med vores krop er den eneste vej til sundhed med stabilt blodsukker.

Problemer med blodsukkeret giver store personlige lidelser både fysisk og psykisk. Hvis man udvikler diabetes er der også stor risiko for at det koster i lønnen.

Til min store overraskelse opdagede jeg, at problemer med vores blodsukker er en kæmpe udgift for samfundet.

PRIS

86 millioner kr. om DAGEN.

Min vision er derfor at bidrage til at Danmark er fri af diabetes 2 inden 2050, ved at øge danskernes bevidsthed om livsnødvendigheden af stabilt blodsukker og give konkrete handlemuligheder til at skabe sundhed med stabilt blodsukker.

Stabilt blodsukker skaber indre ubegrundet glæde. 14 dage efter jeg tog min ‘kolde tyrker’, stod jeg og grinede af slikhylden i supermarkedet. Jeg fik den tanke, at jeg var blevet oplyst.

Totalt fjollet.

Men jeg havde bare aldrig haft det bedre. Og jeg skynder mig at indrømme, at det er jeg ikke – altså blevet oplyst.

Det jeg oplevede, der foran slikhylden, var et stabilt blodsukker og en krop, som havde, hvad den skulle bruge og jeg mærkede en ubegrundet glæde ved livet.

Er det lige skønt! 😉

Den røde tråd i mit forfatterskab, foredrag, coaching og undervisning har udspring i Maoriernes sundhedsbegreb  HAUORA. Altså sundhed med balance mellem det fysiske, mentale, følelsesmæssige, åndelige og sociale i os. Denne form for sundhed må vi skabe hver især, da det ikke er noget, vi er vokset op med i vores kultur.

  • Har du brug for kærlig støtte til sundhed med stabilt blodsukker, slippe fri af svingende energi og humør? Ja, i det hele taget blive den bedste udgave af dig selv!
  • Ring til mig på 53254420 og få et kvarters gratis coaching

Jeg er nysgerrig

Sundhed med stabilt blodsukkerJeg er nysgerrig anlagt og vil gerne gøre det bedste for Moder Natur.

Derfor har jeg studeret og afprøvet længere perioder som kødspiser, vegetar, veganer, rawfood og freshfood (HCLF- raw vegan). Jeg fandt ud af, at det er muligt at holde blodsukkeret stabilt og skabe sundhed med stabilt blodsukker, når bare fordelingen af komplekse kulhydrater, fedt og protein er på plads.

Jeg har også fundet ud af, at vi mennesker er UNIK og det er kun dig, som ved, hvad der er det rigtige for dig.  Jeg stiller dig spørgsmål, du og din krop kender svarene og så kan du tage beslutninger, som fører dig til den bedste udgave af dig selv.

Hvis altså du tager ansvar.

Dit ansvar er at sætte handling på dine beslutninger og det hjælper jeg dig gerne med.

Ups! Jeg faldt i sukkergryden IGEN.

I dag spiser jeg hovedsagligt HCLF- raw vegan, da jeg med denne kost oplever en ubeskrivelig bevidsthed og har overskud til både maraton, stilletid, virksomhed og familie.

I sommeren 2015 måtte jeg dog indrømme, at min sukkerafhængig hjerne spillede mig et pus.

Utroligt som en afhængighed kan komme snigende.

Jeg blev mere og mere grådlabil, manglede koncentration, ubeslutsomhed, mit selvværd var i bund og negative tanker var dominerende. Og værst af alt, det var ikke længere mig, som bestemte, hvad og hvor meget jeg spiste.

Heldigvis var der et kærlig menneske, som kunne se, hvor jeg var. Jeg manglede redskaber til at balancere min åndelighed.

Ved hjælp af et åndeligt tolvtrinsprogram har jeg fået de redskaber, jeg manglede og har erkendt, at afholdenhed over for sukker er et most for mig.

  • Har du brug for ‘en kold tyrker’, er 3 ugers coachforløb oplagt! Her holder jeg dig i hånden hver dag og jeg er aldrig mere end en SMS væk.

Den bedste udgave af mig

At være den bedste udgave af mig er en fortsat proces, og jeg nyder hver dag at sige sætningen:

“Jeg er åben og modtagelig for Livet.”

og

Så gør jeg mit bedste for at sætte bevidste handlinger på livets gøremål og skabe sundhed med stabilt blodsukker.

 

Den personlige udvikling er underfundig, når vi hver især tør tage ansvar og gå vores egen vej.

 

Lad os sammen sætte en stopper for livsstilsygdomme og fremme bevidsthed, glæde og kærlighed.

 

Sundhed med stabilt blodsukker

Sundhed med stabilt blodsukker

Når jeg kan, kan du også!

Jeg glæder mig helt vildt til at få lov til at støtte dig i din proces.

Med kærlig venlighed
Siff

E-bog med fakta om og tips til stabilt blodsukker
Luk

Få første del af
"Stabilt blodsukker - overskud i hverdagen"

  • Hvorfor er stabilt blodsukker livsnødvendigt?
  • Hvad er ustabilt blodsukker og hvad gør man ved det?
  • Med snuden i DIT sundhedsspor får du mere energi med NU-hedsbrev